Mer om oss

Fårskinnsguiden.se är din oberoende guide på nätet för att hitta de bästa fårskinnen. Vi strävar efter att vara helt objektiva så att du kan fatta rätt beslut när du ska köpa fårskinn.

Vår ambition och vår vision är att alla som letar efter de bästa fårskinnen ska få bra och oberoende information på ett och samma ställe.

Så utser och testar vi bästa fårskinn

Hur hittar man de bästa fårskinnen? Hur gjorde vi egentligen?

Det första som sker är att vi sonderar marknaden efter vilka produkter som finns att välja på i denna kategorin. När dessa är uppmappade så läser vi in oss på omdömen, betyg mm från både verkliga användare och experter. De som ligger i topp av dess gås sedan igenom i detalj, värdering av tillverkning och innehåll.

Utefter detta skapar vi sedan vår egna unika lista med testvinnare i en rad kategorier.

Så tjänar vi pengar

Fårskinnsguiden.se är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt ett fårskinn hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din produkt. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen.

Är vi då inte beroende av dessa samarbetspartners och därmed partiska? Nej, inte alls. För det första grundar vi våra tips på olika oberoende tester som redan gjorts. För det andra har varje återförsäljare mängder med . Det är bara upp till oss välja exakt vilken vi ska rekommendera.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget Webpartners Sweden AB.

Gesällvägen 2

29477 Sölvesborg

infoab (at) fårskinnsguiden.se